Οι “ποντικοί” Ρομά πήραν 20.000€, αλλά έπεσαν στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο λόγος για ένα ζευγάρι Ρομά που το πρωί της Κυριακής νόμισε ότι έκανε γερή μπάζα, αλλά υπολόγισε χωρίς… την γειτόνισσα και την αστυνομία που κινητοποιήθηκε άμεσα.

Το ζευγάρι των Ρομά το πρωί της Κυριακής κατάφερε να μπει κρυφά σε ένα σπίτι στη Χαλκίδα την ώρα που οι ιδιοκτήτες έκαναν εργασίες στον κήπο.

Χρειάστηκαν ελάχιστα λεπτά για να πάρουν 19.775 ευρώ και έναν κινητό τηλέφωνο και να φύγουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους ιδιόκτητες που αμέριμνοι συνέχιζαν τις δουλειές.

Δεν υπολόγισαν όμως την γειτόνισσα που τους είδε την τελευταια στιγμή που έφευγαν. Ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες που έτρεξαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου διαπίστωσαν ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά.

Η αστυνομια που ενημερωθηκε για το συμβάν ξεκίνησε άμεσα αναζητήσεις και τελικά οι κλέφτες εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς της Γειτονιάς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, που περιπολούσαν κοντά στο ΚΤΕΛ Χαλκίδας.

Ευτυχώς για τους απρόσεκτους και απερίσκεπτους ιδιοκτήτες τα χρήματα βρέθηκαν όλα επάνω τους και επεστράφησαν μαζί και το κινητό, που είχαν αρπάξει από το σπίτι.