“Εγκέφαλος” της άγριας δολοφονίας νεαρού Αλβανού στα Πατήσια η 24χρονη που είχε σχέση

Η 24χρονη Αλβανίδα με συνεργούς άλλους τρεις ομοεθνείς της ηλικιών 19, 20, και 23 ετών, διέπραξαν το άγριο έγκλημα στα τέλη του περασμένου μήνα στα Πατήσια

Συνελήφθησαν μία 24χρονη και ένας 20χρονος, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 24χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος πρώτες πρωινές ώρες της 28-5-2017 στην περιοχή των Πατησίων και κατέληξε κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος προήλθε συνεπεία τραυματισμού από νύσσον και τέμνον όργανο.

Δράστες είναι τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, τρεις άνδρες ηλικίας 19, 20 και 23 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 24 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν στην Αθήνα η 24χρονη και στην Ύδρα, με τη συνδρομή αστυνομικών του Α.Τ. Ύδρας, ο 20χρονος.

Όπως προέκυψε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, η συλληφθείσα διατηρούσε σχέση με το θύμα, το οποίο όπως ισχυρίζετο την κακοποιούσε συστηματικά. Για τον λόγο αυτό ζήτησε από τους συγκατηγορουμένους της, να την βοηθήσουν να απαλλαγεί από αυτόν, εκφοβίζοντάς τον. Στη συνέχεια, δημιούργησε όλες τις απαραίτητες συνθήκες για την τέλεση της επίθεσης σε βάρος του, οδηγώντας τον στην ανωτέρω περιοχή, πλησίον της οικίας του 19χρονου. Στο σημείο εκείνο του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Από την περαιτέρω έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα σε υπόνομο, το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιήθηκε κατά την διάρκεια της επίθεσης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια στον αρμόδιο Ανακριτή.