Αλβανός ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του 26χρονου γιου γιατρού στο Π. Φάληρο

Δράστης είναι ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται

Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 26χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στις 4-4-2017 στο Π. Φάληρο.

Δράστης είναι ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται. Κίνητρο της πράξης του φέρονται προσωπικές διαφορές που είχε  με το θύμα του.

Όπως προεκυψε από την έρευνα, βραδινές ώρες της 4-4-2017 ο δράστης οδηγώντας μοτοσυκλέτα προσέγγισε τον 26χρονο, ο οποίος βρισκόταν έξω από την οικία του στο Π. Φάληρο και αποβιβάστηκε από αυτήν κρατώντας ένα πιστόλι. Ο 26χρονος στη θέα του όπλου προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας αλλά ο δράστης τον ακολούθησε και τον πυροβόλησε πέντε (5) φορές, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάσθηκε στη μοτοσυκλέτα του και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 33χρονου, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης