Γυναίκα σκοτώθηκε όταν χτυπήθηκε από τρένο στα Σεπόλια σε ένα από τα σημεία-καρμανιόλα της Αθήνας

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη γυναίκα σήμερα το πρωί, γύρω στις 08:30 σε ένα από σημεία-καρμανιόλα της Αθήνας…
στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Δαμβέργη, στα Σεπόλια. Αμέσως έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο, δύο μηχανές του ΕΚΑΒ και τα πυροσβεστικά οχήματα, ωστόσο για τη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο pontos-news.gr είπε ότι η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να περάσει τις γραμμές του τρένου αλλά δεν είχε ορατότητα και έτσι δεν είδε το τρένο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

«Αυτό το σημείο δεν έχει καλή ορατότητα γιατί είναι στροφή και έχει δέντρα. Πέρασε ένα τρένο από εκεί και μόλις πήγε να διασχίσει το σημείο η γυναίκα, ερχόταν το άλλο τρένο την σκότωσε. Εξαφανίστηκε από τα μάτια μου. Νόμιζα ότι έτρεξε αλλά τελικά την είχε χτυπήσει το τρένο.» είπε η κ. Χρυσάνθη, κάτοικος της περιοχής που υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι η κατασκευή πεζογέφυρας.

Μιλώντας με άλλους κατοίκους της περιοχής, μάθαμε πως τα τρένα συνήθως σφυρίζουν για να δώσουν σήμα στους πεζούς αλλά δεν αρκεί και για αυτό οι κάτοικοι ζητούν υπογειοποίηση των γραμμών δεκαετίες τώρα, ωστόσο όλα μένουν στα χαρτιά.

Συνολικά από Σεπόλια μέχρι πλατεία Αττικής υπάρχουν τέσσερα σημεία διέλευσης του τρένου. Στα τρία πάνω από τις γραμμές περνούν και αυτοκίνητα. Σε όλα έχουν γίνει δυστυχήματα.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο είχε χάσει τη ζωή της ακόμα μία ηλικιωμένη.