Πού οφείλεται ο θάνατος των ανδρών που βρέθηκαν απανθρακωμένοι σε Καβούρι και Σχιστό; – Τι βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Πού οφείλεται ο θάνατος των ανδρών που βρέθηκαν απανθρακωμένοι σε Καβούρι και Σχιστό;…
Δύο πτώματα μέσα σε καμμένα αυτοκίνητα με διαφορά δύο ωρών σε Καβούρι και Σχιστό, προκάλεσαν συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ καθώς αρχικά δεν είχε διευκρινιστεί αν ο δύο υποθέσεις σχετίζονται, αν πρόκειται για εγκλήματα, ατυχήματα ή αυτοκτονίες. Σίγα-σιγά, το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει.

Το γεγονός ότι ένας από τους αστυνομικούς που έφθασε στο σημείο του απανθρακωμένου αυτοκινήτου στην περιοχή του Σχιστού αναγνώρισε ότι το όχημα ανήκει στον αδερφό του και ότι τελικά το πτώμα ανήκει στον 50χρονο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοκτονίας.

Μάλιστα, οι πυροσβέστες εντόπισαν ίχνη εμπρησμού και αλκοόλ, κάτι που ενισχύει την παραπάνω εκδοχή. Αν και το πτώμα ήταν σε κατάσταση που έκανε δύσκολη την αναγνώριση του, εντούτοις ο αστυνομικός κατάφερε να αναγνωρίσει τον αδερφό του.

Η περίπτωση του Καβουρίου έμοιαζε με θρίλερ που όμως όσο περνούν οι ώρες αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Λίγα λεπτά μετά τις 5 το πρωί ενημέρωσαν την πυροσβεστική ότι ένα αυτοκίνητο, στην παραλία του Καβουρίου, έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Πυροσβέστες έφθασαν αμέσως στο σημείο, έσβησαν τη φωτιά όμως το όχημα είχε καταστραφεί ολοσχερώς και μέσα βρισκόταν ένα άτομο απανθρακωμένο.

Το γεγονός ότι από το όχημα είχαν καταστραφεί οι πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά και όλο το σκηνικό κάνουν την υπόθεση να μοιάζει με άλυτο γρίφο.

Τελικά, κατάφεραν να “διαβάσουν” τις καμένες πινακίδες και από τα τερματικά της Τροχαίας να εξακριβώσουν ότι ανήκει σε έναν 52χρονο κρεοπώλη από το Παγκράτι.

Η επίσκεψη στο σπίτι του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου φωτίζει το μυστήριο αφού οι δικοί του άνθρωποι είπαν ότι ο κρεοπώλης δεν έχει εμφανιστεί ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε αποπειραθεί να τερματίσει τη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.