Μενίδι: Ποιες οι αποκαλύψεις για τον Πτέραρχο, που βίαζε την ανάπηρη ανιψιά του;

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 70χρονο απόστρατο πτέραρχο της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Απριλίου για τον βιασμό της 34χρονης, ανάπηρης ανιψιάς του.

Ο 70χρονος, ο οποίος έχει τέσσερα εγγόνια, προχωρούσε στις αποτρόπαιες πράξεις του μέσα σε ένα παράπηγμα που βρίσκεται στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στο Μενίδι.

Το θύμα είναι άτομο με ειδικές ανάγκες (αναπηρία 87%). «Αν μιλήσεις στους δικούς σου για ό,τι σου κάνω θα σε σκοτώσω», της έλεγε για να αποφύγει να μαθευτούν οι αρρωστημένες πράξεις του.

Ο δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία που μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δημοσιοποίησε τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν σοκαρισμένοι μέσα σε μία παράγκα την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν τόσο τρομοκρατημένη που αρχικά δεν ήταν σε θέση να μιλήσει.

Σε βάρος του Παναγιώτου Λουμάκου του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθείς την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχής όπλων και πυρομαχικών.