Πακιστανοί κρατούσαν και ξυλοκοπούσαν ομοεθνή τους σε παράπηγμα στη Νέα Μανωλάδα

Για εκβίαση, παράνομη κατακράτηση και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, κατηγορούνται τρεις υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35, 30 και 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις συλληφθέντες, μαζί με δύο ακόμη υπηκόους Πακιστάν, οι οποίοι αναζητούνται, κατακρατούσαν παράνομα, από χθες το απόγευμα, σε παράπηγμα στη Νέα Μανωλάδα, 27χρονο ομοεθνή τους.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι πέντε δράστες ξυλοκοπούσαν τον 27χρονο και του ζητούσαν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, του είχαν δώσει τηλεφωνική συσκευή και τον πίεζαν να καλέσει συγγενείς του στο Πακιστάν, για να τους αποστείλουν χρήματα, προκειμένου να τον ελευθερώσουν.

Όμως, κάποια στιγμή ο 27χρονος κατάφερε να καλέσει τον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης, μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.

Έπειτα από λίγη ώρα, αστυνομικοί έφθασαν στο τόπο του περιστατικού, συνέλαβαν τον 30χρονο και ελευθέρωσαν τον 27χρονο, ο οποίος διακομίστηκε πρώτα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Παράλληλα, αστυνομικοί του τμήματος Βάρδας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο και τον 22χρονο, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ακόμα ομοεθνών τους.