Η στιγμή που ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου βγάζει όπλο και πυροβολεί (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από πυροβολισμούς έξω από το Εφετείο Αθηνών όπου θα διεξαγόταν η δίκη για την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Συγγενής της οικογένειας του θύματος την ώρα που έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα.

Εκείνη την ώρα επενέβησαν άνδρες της Ασφάλειας που τον έριξαν στο έδαφος, του πήραν το πιστόλι και τον συνέλαβαν.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από το Εφετείο λίγο μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο φοιτητής Μάριος Παπαγεωργίου είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο του 2012. Θεωρήθηκε θύμα απαγωγής και δολοφονίας και το δικαστήριο καταδίκασε τους ένοχους, όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί η σορός του. Η απαγωγή του 26χρονου είχε γίνει στο Π. Φάληρο. Δείτε το βίντεο:

Στο μικροσκόπιο τα μέτρα ασφαλείας στο Εφετείο

Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα πιθανολογείται ότι θα βρεθούν τα μέτρα ασφαλείας αλλά και οι έλεγχοι που γίνονται κατά την είσοδο των πολιτών στο Εφετείο της Αθήνας.

Μετά το επεισόδιο με πυροβολισμούς που διαδραματίστηκε έξω από το Εφετείο όπου αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε επαφή με την αστυνομία.

Ο εισαγγελικός λειτουργός αναμένει τις καταθέσεις που θα ληφθούν, τόσο από το δράστη όσο και από άλλα πρόσωπα, αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας νωρίτερα βρισκόταν μέσα στο κτίριο του Εφετείου ενώ οπλοφορούσε.

Στην περίπτωση που προκύψει ότι είχε καταφέρει να μπει με όπλο μέσα στα δικαστήρια είναι δεδομένο ότι θα διαταχθεί έρευνα.