22χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη κρατήθηκε αιχμάλωτη από τυφλό που κατέγραφε με κάμερα τους βιασμούς της

Για δυο 24ωρα η 22χρονη φοιτήτρια που ανταποκρίθηκε σε αγγελία εύρεσης εργασίας από άτομο με προβλήματα όρασης έζησε ως αιχμάλωτη την απόλυτη φρίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν η νεαρή φοιτήτρια βρήκε αγγελία εργασίας σε 53χρονο άτομο με σοβαρά προβλήματα όρασης που αναζητούσε κοπέλα για βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού. Η κοπέλα αφού έκλεισε τηλεφωνικά ραντεβού, το βράδυ της ίδιας ημέρας πήγε στο σπίτι του 53χρονου στην περιοχή της Δάφνης. Σύμφωνα με την ίδια, με το που μπήκε στο σπίτι δέχθηκε επίθεση από τον 53χρονο, ο οποίος την έδεσε ενώ της έβαλε και κάμερα στο κεφάλι. Κατόπιν ο 53χρονος την νάρκωσε με άγνωστη ουσία και την κακοποίησε σεξουαλικά και κατ’ εξακολούθηση καταγράφοντας τις αρρωστημένες του ενέργειες.

Η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της 22χρονης και πραγματοποίησε έφοδο στο διαμέρισμα. Ο άντρας στη θέα των Αστυνομικών και με μισάνοιχτη πόρτα ισχυρίστηκε ότι “δεν γνωρίζει τίποτα”. Η κοπέλα βρήκε τη δύναμη να φωνάξει και οι Αστυνομικοί μπούκαραν στο διαμέρισμα αντικρίζοντας την κοπέλα γυμνή και δεμένη με μια κάμερα τύπου “action” στο κεφάλι. Κατόπιν συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος κατά τη διάρκεια των ασελγών πράξεων έφερε κάμερα και ο ίδιος στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με τον δράστη μετά την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ, ισχυρίστηκε ότι η νεαρή φοιτήτρια είχε δώσει την κατάθεσή της. Ο δράστης σύμφωνα με πηγές έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είναι υπέρβαρος.

Οι δύο κάμερες έχουν κατασχεθεί και ερευνώνται στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ενώ ο  άνδρας συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.