Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την αγνοούμενη μητέρα 3 παιδιών Ιωάννα Χατζημανωλάκη

Έξι ημέρες μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών Ιωάννας Χατζημανωλάκη από την περιοχή του Μενιδίου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές του προσωπικού Γολγοθά που βίωνε τα τελευταία χρόνια ως έγγαμη μητέρα.

Μετά την πρωτοφανή κινητικότητα μέσω των κοινωνικών δικτύων αλλά και από την τηλεόραση, κάποιοι καλά γνωρίζοντες την Ιωάννα, μιλάνε ανοικτά πλέον για την ζωή τα τελευταία χρόνια.

Ήταν μια μητέρα που αγαπούσε τα παιδιά της

Γείτονες της Ιωάννας από την περιοχή του Μόρνου, αλλά και γνωστοί της, μιλούν για ένα κορίτσι χαμηλών τόνων που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα ως έφηβη. Η Ιωάννα είναι το 5ο από τα 6 παιδιά της οικογένειας Χατζημανωλάκη. Λίγο μετά τα 20 της χρόνια παντρεύτηκε και έγινε μητέρα της Μαρίτας και του Ηλία, ενώ λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στην ζωή της και ο Θανάσης. Η Ιωάννα φρόντισε με όσες γνώσεις και δυνάμεις είχε τα παιδιά της, ενώ όσοι την γνώριζαν κάνουν λόγο για μια μητέρα που είχε υπερβολική αγάπη σε αυτά, αποκλείοντας το ενδεχόμενο να εξαφανιζόταν χωρίς να τα πάρει μαζί της.

Η κακοποίηση και η αίτηση διαζυγίου

Δυο σχεδόν χρόνια πριν, η Ιωάννα αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της από το σπίτι που έμενε με τον σύζυγό της και να μείνει μαζί τους σε ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών, ενώ παράλληλα όπως μαρτυρούν άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον, η Ιωάννα υπέβαλλε και αίτηση διαζυγίου.

Ο λόγος που έφυγε η Ιωάννα μαζί με τα 3 ανήλικα παιδιά της από το σπίτι της, ήταν η συνεχής και άνευ λόγου κακοποίηση της από τον σύζυγό της Στέλιο. Ξύλο που δεν μπορούσε να ανεχθεί, ιδίως όταν γινόταν μπροστά στα παιδιά της που τόσο λάτρευε.

Ένα διαζύγιο που δεν βγήκε ποτέ

Η Ιωάννα, χαρακτηρίζεται από ανθρώπους που την γνωρίζουν, ένα κορίτσι με καλοσύνη και χωρίς σκληράδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που πείσθηκε να γυρίσει στη συζυγική της στέγη πριν 15 μήνες περίπου, μετά από παρότρυνση από τα αδέρφια της αλλά και του συζύγου της.

Πριν δυο μήνες, η Ιωάννα άρχισε να αντιμετωπίζει σημάδια βαθιάς κατάθλιψης σύμφωνα με τους οικείους της, ενώ κατά το τελευταίο διάστημα σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, έχασε 15 κιλά. Η Ιωάννα φοβήθηκε πως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό από τον θυρεοειδή που διαγνώστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Το πρωινό της Τρίτης και οι αντιδράσεις του κόσμου στο πρόσωπο του συζύγου

Τα τελευταία 24ωρα, διάφορα δημοσιεύματα στα κοινωνικά δίκτυα, από ανθρώπους που δείχνουν να ξέρουν καλά την Ιωάννα, φωτογραφίζουν τον σύζυγο της Ιωάννας ως ύποπτο για την περίεργη εξαφάνισή της, αφήνοντας αιχμές για το τι πραγματικά συνέβη την περασμένη Τρίτη το πρωί στο μικρό στενό της περιοχής του Μενιδίου. Οι Αρχές εξετάζουν προσεκτικά κάθε πληροφορία για την μυστηριώδη εξαφάνιση της 29χρονης μητέρας, ενώ καλούν συνεχώς συγγενείς της για καταθέσεις, στοιχειοθετώντας έτσι κομμάτι κομμάτι το παζλ του μυστηρίου.

Εθελοντές και τα αδέρφια της χτενίζουν για 6η μέρα το βουνό του Μόρνου

Με συνεχείς προσκλήσεις μέσω του διαδικτύου, καθημερινά, από το πρωί έως αργά το απόγευμα, τα αδέρφια και φίλοι της Ιωάννας με δεκάδες εθελοντές, χτενίζουν την περιοχή του Μενιδίου, της Πάρνηθας αλλά και άλλων κοντινών περιοχών, με την ελπίδα να βρεθεί κάποιο στοιχείο δικό της. Χθες, αναζητήσεις έκαναν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά των ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Κάποιοι ζητούν να ελεγχθεί το υδραγωγείο του Μόρνου

Το τελευταίο 24ωρο, διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που επικαλούνται μαρτυρίες πολιτών, ζητούν να οριστεί ειδικό κλιμάκιο από την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ και να ελεγχθούν λεπτομερώς κομβικά σημεία του υδραγωγείου του Μόρνου. Τα σημεία όπου φιλτράρεται και καθαρίζεται το νερό κατά μήκος του υδραγωγείου προς το Γαλάτσι ή τον Μαραθώνα, θα ρίξουν φως στην εξαφάνιση της 29χρονης.