Πριν λίγο: Τραγική κατάληξη είχε η 36χρονη αγνοούμενη μητέρα από το Λουτράκι – Βρέθηκε νεκρή στην Αμφιλοχία (φωτός)

Νεκρή μέσα στο βυθισμένο αυτοκίνητό της, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Αμφιλοχίας, βρέθηκε η 36χρονη Μαρία Ιατρού, η οποία εξαφανίστηκε τη Δευτέρα του Πάσχα από το Λουτράκι. Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού, στο βυθό του Αμβρακικού και συγκεκριμένα στο 3ο χιλιόμετρο Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, στον Άη Γιώργη.


Την 36χρονη εντόπισε μοτοσικλετιστής, ο οποίος είδε την πινακίδα, αλλά και θραύσματα του προφυλακτήρα, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας, ενώ γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης του οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκεται η άτυχη γυναίκα.

Η όμορφη αισθητικός Μαρία Ιατρού 36 χρόνων, εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου διέμενε. Οδηγούσε ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709. Προορισμός της ήταν η Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της. Ο σύζυγός της και η μητέρα της βρέθηκαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, με την ελπίδα ότι η έρευνα θα έριχνε φως στην υπόθεση.


Ο ξάδελφος της αγνοούμενης Θωμάς Νίκας από τα Ιωάννινα, μίλησε για τα μηνύματα που αντάλλαξε μαζί της πριν χαθεί. Το τελευταίο μήνυμα ήταν γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα. Του έγραψε ότι θα καθυστερούσε να φτάσει. Μετά το κινητό της έκλεισε.

Πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα είχε πει στο σύζυγό της και τα παιδιά τους ότι ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και ήθελε να φύγει λίγες μέρες για να ηρεμήσει. Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο πήρε τηλέφωνο στενή φίλη της στην Αθήνα αλλά εκείνη κοιμόταν και δεν το σήκωσε. Αμέσως μετά άρχισε να επικοινωνεί με μηνύματα μέσω Facebook με τον ξάδερφό της που μένει με την οικογένειά του στην Παραμυθιά, απ’ όπου κατάγεται και η ίδια. Του ζήτησε να την φιλοξενήσει λίγες μέρες στο σπίτι του κι εκείνος δέχθηκε. Στη μια τα ξημερώματα του έστειλε το πρώτο μήνυμα ότι είναι καθ’ οδόν.


Στις τέσσερις τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα ήταν το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξε με τον ξάδελφο της. Του είπε ότι βρίσκεται Πρέβεζα και ότι θα καθυστερούσε να φτάσει στην Παραμυθιά…

Πηγές: e-maistros.gr/anikolouli.gr