Ώρες αγωνίας για την 29χρονη μάνα που αγνοείται – Για κωλυσιεργία της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο συγγενείς

Ώρες αγωνίας βιώνουν από την Τρίτη το πρωί οι συγγενείς και φίλοι της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών Ιωάννας (Γιάννας) Χατζημανωλάκη που εξαφανίστηκε από προσώπου γης χωρίς να πάρει τίποτα μαζί της από την οικία της στην περιοχή του Μενιδίου.

Σύμφωνα με συγγενείς της αγνοούμενης, παρά τις εκκλήσεις τους προς την ΕΛ.ΑΣ. για να εντείνουν τις έρευνες τους για τον εντοπισμό της 29χρονης μητέρας με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους στην ευρύτερη περιοχή του στρατοπέδου “Καποτά” στο Μενίδι όπου της άρεσε να πηγαίνει βόλτα μαζί με τα 3 ανήλικα παιδιά της, αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα.

“Ενδιαφέρονται περισσότερο οι δημοσιογράφοι από τους αστυνομικούς…”

Συγγενής της αγνοούμενης 29χρονης κατακεραυνώνει την ΕΛ.ΑΣ. κάνοντας λόγο για κωλυσιεργία σε ένα τόσο σοβαρό θέμα με κίνδυνο ανθρώπινης απώλειας. Μάλιστα, σε συνομιλία που είχε ο Αρχισυντάκτης του “Policenews” με συγγενικό πρόσωπο της αγνοούμενης, μας τόνισε πως το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων είναι πολύ μεγαλύτερο από το ενδιαφέρον των αρμόδιων Αρχών.

Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα

Σε λίγα λεπτά, εθελοντές από όλα τα σημεία της Αττικής, θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα, αφού λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη θα έχουν την εξαφάνιση της 29χρονης Ιωάννας ως κύριο θέμα.

Οι έρευνες θα επικεντρωθούν στο βουνό που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του στρατοπέδου “Καποτά” στο Μενίδι, ενώ ομάδες θα αναπτυχθούν και στους Θρακομακεδόνες, την Πάρνηθα και τη Βαρυμπόμπη.

Πληροφορίες ότι εθεάθη στο λιμάνι του Περάματος και στο Κερατσίνι

Πολίτες που είδαν τις κοινοποιήσεις της εξαφάνισης της 29χρονης μητέρας έστειλαν μηνύματα σε συγγενείς της κοπέλας τα δυο τελευταία 24ωρα. Μάλιστα, στην πρώτη περίπτωση, άντρας ισχυρίστηκε ότι είδε την Ιωάννα στο λιμάνι του Περάματος και μάλιστα ότι της μίλησε. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές του τοπικού Τμήματος Περάματος και ξεκίνησαν έρευνες τόσο από την ΕΛ.ΑΣ. όσο και από το Λιμενικό Σώμα οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα έως αυτή την ώρα. Στη δεύτερη περίπτωση, πολίτης ισχυρίστηκε ότι την είδε στην περιοχή του Κερατσινίου χθες.

Χθες κατέθεσαν στην Ασφάλεια Μενιδίου συγγενείς της 29χρονης αλλά και ο σύζυγός της.

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο η αγωνία κορυφώνεται για τους οικείους της 29χρονης μητέρας που μέσω των κοινωνικών δικτύων κάνουν έκκληση προς πάσα κατεύθυνση στο να βρεθεί σώα η Ιώαννα.