Αυτός ήταν ο μαϊμού απατεώνας “αστυνομικός” που εξαπατούσε πολίτες (φωτός)

Τη φωτογραφία του «αστυνομικού» που εξαπατούσε πολίτες στη Ρόδο έδωσε στη δημοσιότητα, μετά από εισαγγελική παραγγελία η Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου τα θύματα του 44χρονου άνδρα να τον αναγνωρίσουν και να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες, όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 44χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 07.04.2017 στη Ρόδο, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της αντιποίησης δημόσιας υπηρεσίας κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεσης, της απάτης κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση. (Σχετικό το από 08.04.2017 Δελτίο Τύπου).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ιωάννη του Νικολάου και της Μαριάνθης γεννηθέντα την 30.03.1973 στη Ρόδο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στην διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου στον τηλεφωνικό αριθμό 22410-23294 & 22410-25805, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».