Νέες συλλήψεις για την εγκληματική οργάνωση με τα ταχύπλοα σκάφη – Βίντεο από καταδίωξη από θαλάσσης που κόβει την ανάσα

Στη σύλληψη δύο ακόμα Ελλήνων, 31 και 35 ετών αντίστοιχα, που φέρονται να εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών με ταχύπλοα σκάφη, μεταξύ Αλβανίας, Ιταλίας και Ελλάδας, προχώρησε χθες το μεσημέρι στην Αττική, η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, χρήματα που πιθανόν προέρχονται από τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών. Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί έως τώρα άλλοι δύο Έλληνες και πέντε υπήκοοι Αλβανίας, ενώ έχει κατασχεθεί στην Ιταλία 1 τόνος και 449 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Οι μέχρι σήμερα συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει ομάδα που προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία, τις οποίες μετέφεραν με ταχύπλοα σκάφη ειδικά τροποποιημένα στην Ιταλία προκειμένου να τις πουλήσουν.