Oι Αστυνομικοί και Πυροσβέστες του Συλλόγου Ηπειρωτών Αττικής επισκέφτηκαν παιδικό σταθμό (φωτός)

Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, επισκέφθηκε τον παιδικό σταθμό «Άγιος Γεώργιος εξ Ιωαννίνων».

Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός ιδρύθηκε από δωρεές γνωστών και μη Ηπειρωτών το 1946 για να φιλοξενεί παιδιά άπορων οικογενειών. Ανήκει δε στο ίδρυμα το οποίο επίσης ονομάζεται «Άγιος Γεώργιος εξ Ιωαννίνων», Πρόεδρος του οποίου είναι η κυρία Μαρτίνη, η διάθεση της οποίας για προσφορά στον συνάνθρωπο αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.

Ο Σύλλογός μας προσέφερε δώρα στα περίπου εξήντα παιδιά καθώς και ήδη καθαρισμού τα οποία ήταν απαραίτητα για την καθημερινή λειτουργία του σταθμού. Η υποδοχή των παιδιών και των εργαζομένων ήταν συγκινητική. Τις Άγιες αυτές μέρες θέλαμε να προσφέρουμε λίγη αγάπη στα παιδιά των συμπολιτών μας και να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε σε συνανθρώπους μας όπως το προσωπικό του σταθμού που δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό του εαυτό και με πενιχρά μέσα. Αποστολή μας επίσης είναι να αναδείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.

Ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους και υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά προς τον συνάνθρωπο δεν πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει μόνο σε μέρες εορτών.