Ας βοηθήσουμε όλοι την 24χρονη Αθηνά να κάνει το 4ο χειρουργείο της – Να πάμε όλοι στο πάρτι που διοργανώνεται από φίλους της

Η Αθηνά είναι 24 ετών. Τον τελευταίο καιρό, περνάει τον δικό της γολγοθά. Πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια στο κεφάλι. Ήδη η Αθηνούλα, έχει κάνει 3 χειρουργεία, ενώ χρειάζεται άμεσα και ένα 4ο για να τα καταφέρει. Οι φίλοι της, διοργανώνουν ένα πάρτι για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, αφού το χειρουργείο δεν το αναλαμβάνουν τα δημόσια νοσοκομεία λόγω μη εξειδίκευσης αλλά και κατάλληλων και ασφαλών μηχανημάτων.

Η Αθηνούλα θα πρέπει να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο, από εξειδικευμένο επιστημονικό ιατρικό προσωπικό.

Οι φίλοι της -εν αγνοία της- και γνωρίζοντας ότι αδυνατεί να αντεπεξέλθει οικονομικά τόσο η ίδια, αλλά και η οικογένειά της, διοργανώνουν ένα πάρτι συγκέντρωσης χρημάτων, στο καφέ Talk & Drink, Γ. Παπανδρέου 16, Μεταμόρφωση Αττικής, την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 και ώρα 9 το βράδυ. Η είσοδος θα είναι 20 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Αθηνά, που πρέπει να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Παρακαλούμε, όλους όσους βρίσκεται στην Αττική, να τιμήσετε με τη παρουσία αλλά και την οικονομική σας ενίσχυση την πράξη αγάπης που διοργανώνουν οι φίλοι της, σε ένα μαγαζί που ήταν το αγαπημένο στέκι του Παντελή Παντελίδη για πολλά χρόνια και θεωρείται από τα αγαπημένα της περιοχής και όχι μόνο.