Φουλ στα λαθραία τσιγάρα 3 άτομα στην Ηλιούπολη

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 1-4-2017 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνησς Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρία (3) άτομα εκ των οποίων δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 31 και 53 ετών και ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προιόντων.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση ατόμων στην διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στην περιοχή της Νοτιανατολικής Αττικής, εντοπίστηκαν αρχικά εντός Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, ο 53χρονος και ο 26χρονος ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκαν πλήθος λαθραίων πακέτων τσιγάρων και καπνού.

Από την περαιτέρω έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων στην Ηλιούπολη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -5.416- πακέτα τσιγάρα και -316- πακέτα καπνού τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ ακόμη κατασχεθηκαν πλήθος καπνικών ειδών (χαρτάκια, φίλτρα κτλ), καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.143- ευρώ.

Επιπλέον, κατά την έρευνα σε μία εκ των οικιών, εντοπίστηκε και ο 31χρονος ο οποίος κατελήφθη να μεταφέρει εντός σακούλας απορριμάτων πλήθος λαθραίων πακέτων τσιγάρων και συνελήφθη.

Επισημαίνεται ότι ο 53χρονος, έχει συλληφθεί στο παρελθόν για αντίστοιχες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Αθηνών.