Πέντε αλλοδαποί στα χέρια των Αρχών με πλαστά έγγραφα στο Ηράκλειο Κρήτης

Συνελήφθησαν χθες (02.04.2017), πέντε αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας 38χρονος υπήκοος Ιράν, οι δύο υπήκοοι Συρίας 32 και 20 ετών, 44χρονος υπήκοος Ιράκ και ακόμη ένας 17χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου σε γενόμενο έλεγχο, ο 17χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γερμανίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου.

Επιπλέον, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, συνελήφθησαν ο 38χρονος, ο 32χρονος, ο 20χρονος και ο 44χρονος διότι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.