Ληστεία στο Καματερό: Βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών

Βίντεο – ντοκουμέντο με ολόκληρη την αστυνομική επιχείρηση αλλά και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο σούπερ μάρκετ στο Καματερό το απόγευμα του Σαββάτου από θαμώνα καταστήματος.

Όπως μπορείτε να δείτε στις συγκλονιστικές εικόνες που θυμίζουν ταινίες δράσης, οι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει το σημείο και με ντουντούκες ζητούν από τον δράστη να αφήσει κάτω το όπλο του και να παραδοθεί.

Ο αδίστακτος ληστής φαίνεται να μην καταλαβαίνει από τις προτροπές της αστυνομίας και κρατάει μια υπάλληλο ως όμηρο προκειμένου να καταφέρει να διαφύγει.

Οι έμπειροι αστυνομικοί αφού διαπιστώνουν πως ο ληστής δεν είναι διατεθειμένος να παραδοθεί ξεκινούν τους πυροβολισμούς. Ο δράστης αφήνει την όμηρο του, η οποία έντρομη τρέχει στον πάνω όροφο του σούπερμαρκετ. Στη συνέχεια ακούγονται αρκετοί πυροβολισμοί, σφαίρες οι οποίες πετυχαίνουν και ακινητοποιούν τον 40χρονο.

Οι γείτονες παρακολουθούν από τα μπαλκόνια τους, συγκλονισμένοι από τις σκηνές που εκτυλίσσονται στο σημείο όπου διαμένουν και δείχνουν να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει στη γειτονιά τους.

Για καλή τους τύχη δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος πλην του δράστη.