BINTEO NTOKOYMENTO: Η στιγμή των πυροβολισμών και της μεταφοράς του δράστη από τη ληστεία στο Καματερό

Σκηνές από… χολιγουντιανή ταινία έζησαν το απόγευμα του Σαββάτου πελάτες σουπερμάρκετ στο Καματερό, όταν ένοπλος εισέβαλε στο κατάστημα, στην οδό Φυλής 205, και με την απειλή όπλου προσπάθησε να αποσπάσει τις εισπράξεις.

Ο επίδοξος ληστής μάλιστα κράτησε όμηρο μία υπάλληλο, η οποία απελευθερώθηκε με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και ενώ υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκαν έξι με επτά πυροβολισμούς.

Από τις σφαίρες των αστυνομικών τραυματίστηκε σοβαρά ο δράστης στο στήθος και στην κοιλιά, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν άλλα θύματα, μεταξύ των υπαλλήλων και πελατών του σούπερ μάρκετ.

Ο ληστής, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι πιθανότατα ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας περίπου 40 ετών, διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Στον τόπο της ληστείας έχουν μεταβεί αστυνομικοί της; Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η στιγμή που καταφθάνει η αστυνομία, ενώ στη συνέχεια ο τραυματισμένος δράστης διακομίζεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Δείτε και αυτό:  Συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο: “Δεχθήκαμε Ε23 (πυροβολισμούς), δεν είχαμε άλλη επιλογή, μας σημάδευε με κάλυψη με όμηρο…” (βίντεο)