«Συμμορία» πέντε ατόμων έμπαινε στα πάρκινγκ και… άνοιγε αυτοκίνητα-Μέσα σε τέσσερις μήνες «χτύπησαν» 55 ΙΧ με λεία άνω των 20.000 ευρώ!

Μία συμμορία που αποτελούνταν από πέντε άτομα έμπαινε σε πάρκινγκ της Κρήτης και «άνοιγε» αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για δύο Σύρους (31 και 47 χρόνων), έναν 39χρονο Παλαιστίνιο, έναν 47χρονο Αλγερινό και έναν 45χρονο Ιρακινό οι οποίοι ήδη έχουν συλληφθεί από τις αρχές για οπλοφορία, οπλοκατοχή και παράνομη παραμονή στην χώρα.

Μέσα σε τέσσερις μήνες «άνοιξαν» 55 ΙΧ

Ούτε δέκα, ούτε είκοσι αλλά… 55 ΙΧ άνοιξε η συμμορία των «5» που ήταν σταθμευμένα σε υπαίθρια πάρκινγκ σε Ηράκλειο, Χανιά και Νεάπολη Λασιθίου.

Όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων (φορητοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, βιντεοκάμερες, φωτογραφικές μηχανές, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα) ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 17.385 ευρώ, ενώ το σύνολο του χρηματικού ποσού που αφαιρέθηκε ανέρχεται στις 3.796 ευρώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων.

Κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τα σπίτια της συμμορίας αλλά και το αυτοκίνητο του 31χρονου Σύρου: φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλια, τσάντες, φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, ρολόγια, μαχαίρια, είδη ενδύσεως και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την τυχόν εμπλοκή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.