Βίντεο ντοκουμέντο: Παραβίαση διαχωριστικής γραμμής απο την τροχαία Μεσσηνίας (βίντεο)

Επειδή πολλοί ζήτησαν να δίνω τα βίντεο στην Τροχαία για να γίνουν ασφαλέστεροι οι δρόμοι. Και επειδή οι πινακίδες κυκλοφορίας λόγω φωτισμού και ταχύτητας δεν είναι καθαρές, ούτε πρόκειται για ιδιώτη για να προφυλάξω (βάση νόμου) την ταυτότητά του:
Ο δρόμος είναι επαρχιακή οδός Καλαμάτας – Αρεόπολης λίγο πριν την Καρδαμύλη Μεσσηνίας, η ημερομηνία φαίνεται στο βίντεο κάτω αριστερά.

Ποιος είναι όμως ο οδηγός που ανεβάζει βίντεο στο youtube;

Μία σειρά από βίντεο έχει ανεβάσει στο You Tube Έλληνας οδηγός, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε θύμα τροχαίου λόγω παραβίασης προτεραιότητας εκ μέρους άλλου οδηγού. Μετά από δύο χειρουργεία και πολύμηνη παραμονή στο νοσοκομείο, αποφάσισε να τοποθετήσει κάμερα στο αυτοκίνητό του και να καταγράφει την εγκληματική συμπεριφορά κάποιων οδηγών στους ελληνικούς δρόμους.

Επικίνδυνοι ελιγμοί, οδηγοί που παραβιάζουν κόκκινα φανάρια ή οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, ποδηλάτες χωρίς κράνος και άλλα «στραβά και παράνομα» των ελληνικών δρόμων, κυριαρχούν στη σειρά των βίντεο «Ζώα στους δρόμους». «Απολαύστε» παρακάτω ένα από τα βίντεο της σειράς: