Απίστευτο: O διοικητής του Α.Τ. Χαϊδαρίου συνέλαβε μπαμπέσικα… αμεσοδρασίτες συναδέλφους του!

Η επιστολή του Αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ  Σταύρου Μπαλάσκα στο anatropionline.gr, αναδεικνύει περίτρανα το πόσο αμερόλητπα και αντικειμενικά ένας διοικητής τμήματος επιτελεί καθημερινά το καθήκον του δίχως να διστάζει να συλλάβει ακόμα και αστυνομικούς-συναδέλφους του, οι οποίοι τόλμησαν (!!!) να κάνουν τη δουλειά τους. Διαβάστε την επιστολή και τα συμπεράσματα δικά σας:

“Είναι απορίας άξιον αναίτια και κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας να συλλαμβάνονται μάχιμοι αστυνομικοί. Ένα περιπολικό της άμεσης δράσης έκανε σήμα σε ένα smart να σταματήσει.

Έγινε καταδίωξη και όταν το smart εγκλωβίστηκε δυο παιδαρέλια άρχισαν να μέμφονται, να βρίζουν και να απειλούν τους αμεσοδρασιτες. Συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Τροχαία όπου τους επιδόθηκαν οι κλήσεις και τους έγινε αλκοτέστ. κατόπιν προσήχθησαν στο ΑΤ Χαϊδαρίου για τα περαιτέρω και εκεί αρχίζουν τα τραγικά..  Τα παιδιά με τα μεγάλα μέσα το σκέφτηκαν,ενημερώθηκαν και δασκαλεύτηκαν. Μέχρι εκεί όλα καλά.

Οι ειδήμονες προφανώς νομικοί η νομομαθείς τους συμβούλευσαν για να ελαφρύνουν τη θέση τους να μηνύσουν τους αστυνομικούς. Άμεσα λειτούργησε η συναδελφική αλληλεγγύη εκ μέρους του τμήματος Χαιδαριου.Ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος έπαιξε έξυπνα υπέρ των προσαχθέντων καλώντας με προσχήματα τους αμεσοδρασητες στο τμημα.

Εκείνοι ανυποψίαστοι πήγαν στο αστυνομικό τμημα όπου ο κύριος διοικητής αφαιρώντας τους ζώνες,κορδόνια και λοιπά τους συνέλαβε τους πήρε αποτυπώματα και τους έκλεισε μέσα.  Οι συνδικαλιστές πριν λίγα χρόνια για να αρθεί αυτή η αδικία με πολίτες που μήνυαν αστυνομικούς για να διαπραγματευτούν τις παρανομίες τους, άλλαξαν τον νόμο. Είναι απορίας άξιον η στάση του διοικητή του ΑΤ Χαιδαριου.

Βεβαίως, για όλους τους εμπλεκόμενους αυτό δεν θα περάσει έτσι. Βλεπετε τα παιδιά με το Σμαρτ έχουν πλάτες αλλά πάντα στο τέλος βασιλεύει το δίκαιο και ο νόμος. Συγχαρητήρια στον κύριο διοικητή για την συναδελφικότητα και την σύλληψη.

Επιστολή του Σταύρου Μπαλάσκα