Προφυλακίσεις τριών ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών

Προφυλακίστηκαν, σήμερα, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, τα τρία από τα οκτώ άτομα που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης το περασμένο Σάββατο .

Ειδικότερα προφυλακίσθηκαν ο 59χρονος Ηρακλειώτης που στο παρελθόν είχε εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά, καθώς και ένας 30χρονος από την Αλβανία και ένας 35χρονος από το Ιράκ.

Τα υπόλοιπα άτομα, που είχαν συλληφθεί, αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με την Αστυνομία από τη συνολική δραστηριότητα των συλληφθέντων από 19-07-2015 έως 16-10-2016, διαπιστώθηκαν συνολικά 40 περιπτώσεις αγοραπωλησιών κοκαΐνης.

Εξ άλλου, κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 37 δενδρύλλια κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας, εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης με την ίδια μέθοδο, ποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και ένα περίστροφο.

Ακόμη είχαν κατασχεθεί το χρηματικό ποσό των 3.348 ευρώ ως προερχόμενα από την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών, 5.200 ελβετικά φράγκα, μια μεταλλική ράβδος, και 10 κινητά τηλέφωνα.