Αυτός είναι ο αδίστακτος Αρμένιος που τραυμάτισε δυο Αστυνομικούς σε καταδίωξη και απέδρασε από τα κρατητήρια (φωτό)

To anatropionline.gr εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία του ομογενή που απέδρασε από τα κρατητήρια του B΄αστυνομικού τμήματος Γλυφάδας. Ο 57χρονος  από την Αρμενία, είχε συλληφθεί προχθές από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η απόδραση έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του φαγητού. Ο 57χρονος, που από το 2012 είχε φύγει με άδεια από τις φυλακές των Γρεβενών χωρίς να επιστρέψει, επιτέθηκε στον αστυνομικό φρουρό, τον χτύπησε στη συνέχεια  τον έσπρωξε, τον πέταξε κάτω και εξαφανίστηκε τρέχοντας στους δρόμους της Γλυφάδας.

Για το συμβάν διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος πέρασε (δυστυχώς) το κατώφλι του εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Το ΙΧ που οδηγούσε ο δραπέτης ήταν κλεμμένο από την περιοχή του Χολαργού, τον Δεκέμβριο του 2016.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μια τσάντα την οποία είχε κλέψει από διαμέρισμα στο Χολαργό. Οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο, όταν διαπίστωσαν ότι το αμάξι ήταν κλεμμένο, του ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας.

Ο δραπέτης τους είπε ότι είχε κάνει δήλωση κλοπής, αλλά το βρήκε και δεν πρόλαβε να ενημερώσει την αστυνομία. Προσπάθησε να ξεφύγει ρίχνοντας τους σπρέι πιπεριού.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού. Όποιος συμπολίυης μας εντοπίσει στον δρόμοι τον κακοποιό, να καλέσει αμέσως το 100. Σημειώνεται πως πρόκειται για επικίνδυνο άτομο, ο οποίος ενδέχεται να φέρει επάνω του και οπλισμό.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Γραμμένος

Πηγή: anatropionline.gr