Συνελήφθη Σκοπιανός το πρωί με 5 λαθρομετανάστες Πακιστανούς στο αυτοκίνητό του

Συνελήφθη σήμερα (18-2-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Π.Γ.Δ.Μ., ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Ειδικότερα, πλησίον του δυτικού κόμβου Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 49χρονο οδηγό ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, στον κόμβο Ιάσμου, ο δράστης εξήλθε από την Εγνατία Οδό, όπου εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε, πεζός, σε φυγή, πλην όμως συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Κατασχέθηκαν 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.