Σύλληψή 8 αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Συνελήφθησαν, την τελευταία εβδομάδα, οκτώ (8) αλλοδαποί, για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων. Συγκεκριμένα:

1. Στις 3-2-2017 συνελήφθη στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας (1) υπήκοος Μπαγκλαντές διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -13.301- πακέτα τσιγάρων και -280- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Κυψέλης.

2. Στις 2-2-2017, συνελήφθησαν στη Νέα Ιωνία, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4.684- πακέτα τσιγάρων και -297- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Νέας Ιωνίας.

3. Στις 3-2-2017, συνελήφθησαν στον Περιστέρι, τέσσερις (4) υπήκοοι Πακιστάν, διότι σε οικίες που διέμεναν στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -13.597- πακέτα τσιγάρα και -284- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

4. Στις 7-2-2017, συνελήφθη στο Περιστέρι ένας (1) υπήκοος Πακιστάν, διότι σε οικία που διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1.062- πακέτα τσιγάρα και -139- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Δικογραφία σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.