ΠΕΑΛΣ: Συγκρότηση Ομάδων Εργασίας -Δηλώστε συμμετοχή-

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μέλη ΠΕΑΛΣ ότι αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία συγκρότησης Ομάδων Εργασίας με σκοπό τη μελέτη του νομοθετικού πλαισίου που διέπει συγκεκριμένους τομείς της επαγγελματικής καθημερινότητας των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Οι Ομάδες Εργασίας θα εργαστούν υπό τον συντονισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΑΛΣ, ανά τομέα και θεματικό αντικείμενο για τη διαπίστωση αδυναμιών, ελλείψεων και δυσλειτουργιών.
Τα συμπεράσματα που θα προκύψουν, θα αποτελέσουν οδηγό προκειμένου η ΠΕΑΛΣ εισηγηθεί και καταθέσει, όπου απαιτείται, προτάσεις αναμόρφωσης και συμπλήρωσής της.
Για την συγκρότηση των προαναφερθεισών Ομάδων παρακαλούνται οι συνάδελφοι μέλη της Ενώσεως όπως δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τους παρακάτω τομείς:
  • Κρίσεις – Προαγωγές
  • Σύστημα Αξιολόγησης προσωπικού
  • Εκπαίδευση – Μετεκπαίδευση
  • Πειθαρχικό Δίκαιο
  • Μισθολόγιο

Περαιτέρω οι συνάδελφοι παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη θεματική ενότητα που επιθυμούν να συνεισφέρουν, μέσω του email: [email protected] έως και 15 Μαρτίου 2017.
Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι η διαμόρφωση προτάσεων με θετικό πρόσημο για την υπηρεσιακή καθημερινότητα του προσωπικού Λ.Σ. πάντα στο πλαίσιο των πολλάκις διατυπωμένων αρχών και διεκδικήσεων μας.
Από τα μέλη μας ζητούμε την ενεργή συμμετοχή τους ώστε να συνδιαμορφώσουμε ένα νέο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, αντάξιο των αναγκών και των προσδοκιών τους.
Για το Δ.Σ.
         Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Α. Σαϊτάκης          Σπυρίδων Πασσάκος