Tο Τμήμα Διαβατηρίων Ελληνικού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 04/02/2017, σε ένα υπέροχο χώρο που βρίσκεται στην Αργυρούπολη με την επωνυμία “‘Ετσι απλά” και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Διαβατηρίων Ελληνικού.

Ο Διοικητής του Τμήματος Υπαστυνόμος Καρακατσάνης Αθανάσιος, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους αλλά και τους Αστυνομικούς όλων των βαθμών, τους οποίους και ευχαρίστησε για τη συμμετοχή και τη στήριξη που παρέχουν στις προσπάθειες εξυπηρέτησης του κοινού, παρότι υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού.

Τους διαβεβαίωσε πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που προκύπτουν καθημερινά στην υπηρεσία και θα είναι πάντα δίπλα τους σε οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν παρουσιαστεί μέσα στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής, Βασίλειος Καριανάκης, ο οποίος μετέφερε στους συναδέλφους του τις εγκάρδιες ευχές του διευθυντή της Διεύθυνσης, Ταξίαρχου κ. Καρβουνάκη Γεώργιου, ο οποίος δυστυχώς δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επίσης στην κοπή παραβρέθηκε ο πρώην Διοικητής του Τμήματος, Αργυρούδης Χρυσάφης καθώς και ο δημοσιογράφος – Αστυνομικός Συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού ALERT, Βασίλειος Γραμμένος.