Είναι δυνατόν; Απομάκρυναν άντρα της ΟΠΚΕ επειδή συνέλαβε εν δυνάμει “δολοφόνο” της ασφάλτου; Κύριε Αρχηγέ τι συμβαίνει;

Μετά την δημοσιοποίηση βίντεο από τοπικό site των Νοτίων προαστίων ο ΓΑΔΑρχης διέταξε την απομάκρυνση επικεφαλή της ΟΠΚΕ που βρέθηκε στις κόντρες της Βάρκιζας τη περασμένη Τρίτη. Ο λόγος; Θεωρεί ότι χτύπησε εν δυνάμει “δολοφόνο” της ασφάλτου. Είδαμε το βίντεο ξανά και ξανά και δεν διαπιστώσαμε το παραμικρό από άντρα της ΟΠΚΕ σε κανένα πλάνο. Επιχείρησαν -ως όφειλαν- οι δυνάμεις των ΜΑΤ για να αντιμετωπίσουν το συγκεντρωμένο πλήθος που εκτόξευε πέτρες, καπνογόνα και μολότοφ κατά των αντρών της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε το κείμενο του Χρήστου Κονταρίδη, Αντιστράτηγου Ε.Α.

“Απομακρύνθηκε ο επικεφαλής μιας ομάδας ΟΠΚΕ που διέλυσε επικίνδυνους αγώνες με τεράστια επιτυχία και πολλές συλλήψεις αλλά και ταυτόχρονο χτύπημα όσον αφορά τα παράνομα στοιχήματα, την ασφάλεια πολιτών αλλά και αυτών που, παρανόμως, συμμετέχουν στις θανατηφόρες κόντρες. Γιατί;

Γιατί τους συνέλαβαν ενώ αντιστέκονταν και πετούσαν φρεάτια σε Αστυνομικούς και χτυπούσαν τους συναδέλφους, και εκείνοι έκαναν αυτό που κάνουν οι Αστυνομίες ανά τον κόσμο. Εδώ η ευθύνη βαραίνει την άμεση σε αυτούς φυσική ηγεσία, γιατί για την πολιτική δεν το συζητώ. Συγχαρητήρια! Μετά την συμπαράσταση στον “λαό” των Εξαρχείων και τους δολοφόνους μετανάστες και μη που αποφυλακίζετε, παρέχετε προστασία σε παράνομους στοιχηματζήδες και κυνηγάτε τους ανθρώπους που προστατεύουν τον πολίτη.

Πανω από όλα όμως γαλουχείτε μια γενιά Αστυνομικών, με αξίες, την προσπάθειά τους να πάνε σε “καβατζουπηρεσίες” ή να είναι 25αρηδες και να κουβαλάνε τη βαλίτσα των πολιτικών και να πιστεύουν πως Αστυνομία είναι το μούσι και το σκουλαρίκι. Αυτά θα τα βρείτε μπροστά σας εσείς και Δυστυχώς και όλη η Ελλάδα!”