Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο σουβλατζής με την κοκαίνη

30/01/2017 14:30

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 39χρονος σουβλατζής, ο οποίος μετά την απολογία του σήμερα, κρίθηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή προσωρινά κρατούμενος.

Ο 39χρονος και σήμερα, όπως και από την πρώτη ημέρα της σύλληψης του, υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν έχει καμία συμμετοχή στην υπόθεση, καθώς όπως ανέφερε καμία ποσότητα από τα ναρκωτικά που βρήκαν και κατάσχεσαν οι αστυνομικοί, δε βρέθηκαν στο σπίτι του ή στην επιχείρηση του.

Πάντως οι δύο άλλοι της παρέας, ο 47χρονος και ο 40χρονος δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή κατά τις απολογίες τους και κρίθηκαν και οι δύο προσωρινά κρατούμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί μετά από πολύμηνη παρακολούθηση κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους τρεις, που διακινούσαν και “έσπρωχναν” στις πιάτσες του Ηρακλείου μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Ορμητήριο της παράνομης δραστηριότητας τους φαίνεται ότι ήταν ένα χωράφι στην περιοχή των Καλεσών, όπου γινόταν το πάρε-δώσε μεταξύ τους, αλλά και το οποίο αποτελούσε την “καβάτζα” τους.

Το αυτοσχέδιο ναρκωτικό

Εντύπωση έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς το αυτοσχέδιο ναρκωτικό, που βρέθηκε μαζί με την ηρωίνη και τις άλλες ναρκωτικές ουσίες σε χωράφι στην περιοχή των Καλεσσών. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ναρκωτικό αυτό δεν έχει ξαναβρεθεί στις πιάτσες ναρκωτικών, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και δε συγκαταλέγεται στα λεγόμενα “παραδοσιακά” ναρκωτικά.

Μάλιστα έμοιαζε σαν ηρωίνη σε μορφή σοκολάτας, αλλά όπως διαπιστώθηκε ήταν σαν ρευστή σκούρα κρυσταλλική ζάχαρη. Όπως έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα από την ανάλυση του ναρκωτικού αυτού, πρόκειται για ένα μείγμα ηρωίνης, αμφεταμίνης και έκστασης, ιδιαίτερα ισχυρό, το οποίο προφανώς θα “έσπρωχναν” σε “δυνατούς” πελάτες.

Με περαιτέρω αναλύσεις στο μείγμα αυτό πρόκειται να διαπιστωθεί η αναλογία της κάθε ναρκωτικής ουσίας σε αυτό, αλλά και ο συνδυασμός μεταξύ τους, τι επιπτώσεις έχει στον ανθρώπινο οργανισμό.

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *