Οι πρώτες εικόνες από την ασύλληπτη τραγωδία στις Φέρες με νεκρό ένα παιδί

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για μία γυναίκα και ένα μικρό παιδί, που έχασαν την ζωή τους το απόγευμα της Τρίτης έπειτα από σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε η πρώτη, με όχημα της Πυροσβεστικής, στη επαρχιακή οδό Αλεξανδρούπολης – Φερών, στο ύψος της Άνθειας.

Η σύγκρουση είχε σαν αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του παιδιού που ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο και τον θάνατο της οδηγού την οποία με δυσκολία απεγκλώβισαν άνδρες της ΠΥΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ μάρκας Nissan με πινακίδες Θεσσαλονίκης, ξέφυγε από την πορεία του και συγρκούστηκε, από αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, με το διερχόμενο όχημα της πυροσβεστικής. Το αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν όλη η μπροστινή και αριστερή πλευρά του Nissan να καταστραφεί ενώ το όχημα της Πυροσβεστικής να ντελαπάρει (φωτο).

Στο ΠΓΝΕ Αλεξανδρούπολης μεταφέρθηκαν προληπτικά οι 3 Πυροσβέστες που επέβαιναν στο Πυροσβεστικό όχημα οι οποίοι είχαν τις αισθήσεις τους από την πρώτη στιγμή.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη δύναμη αστυνομίας και Πυροσβεστικής, ενώ ο δρόμος παρέμεινε για μεγάλο διάστημα κλειστός και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν περιφερειακά μέσα από τα χωριά.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner