Άγρια δολοφονία επιχειρηματία και σύλληψη εξπρές από την ΕΛ.ΑΣ. στον Αλμυρό Μαγνησίας

Τον 64χρονο επιχειρηματία βρήκε ο γιος του μέσα σε λίμνη αίματος – Σοκάρουν οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη – Βγαλμένο από ταινία το σκηνικό της άγριας δολοφονίας.

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ στον Αλμυρό Μαγνησίας από την άγρια δολοφονία επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος σε πολυκατοικία, οι διάδρομοι ακόμη και η είσοδος της οποίας ήταν γεμάτοι αίματα. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του e-Volos.gr από αστυνομικές πηγές, συνελήφθη.

Νεκρός είναι ο 64χρονος Αριστείδης Κολοβός, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών και το άψυχο σώμα του βρήκε ο ίδιος του ο γιος, ο οποίος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στην οικία του και ακολούθως ειδοποίησε την Αστυνομία. Έκτοτε σήμανε συναγερμός στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, με τον θάνατο του άτυχου 65χρονου να διαπιστώνει ιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, ο οποίος προσήλθε στο σημείο.

Με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ιδιαίτερα λακωνικούς, οι πληροφορίες του e-Volos.gr αναφέρουν τεράστια κινητοποίηση, αφού στο σημείο έσπευσαν οι εμπειρότεροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Περιφερειακής Ενότητας και φυσικά και η αρμόδια ιατροδικαστής.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραύμα από όπλο, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε κοντά στο Αερινό Μαγνησίας, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου, γεγονός που δημιουργεί την εικασία ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης, που αργότερα συνελήφθη.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner