Ελεύθερος μετά την απολογία του ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος – Τι είπε ο πατέρας του;

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου, Αλέξανδρος, μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή.

Ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος που μαζί με τον πεθερό του και άλλο ένα άτομο κατηγορούνταν για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που στόχο είχε την εκβίαση μεσιτών ακινήτων εργολάβων κατοικιών αλλά και αγοραστών πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του ανακριτή.  Τελικά ο γιος του τραγουδιστή αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης από τη χώρα, την εμφάνιση του δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και εγγυοδοσία τριών χιλιάδων ευρώ.

Ελεύθερος αφέθηκε και ο πεθερός του Αλεξάνδρου Γερολυμάτου. Η ανάκριση πάντως συνεχίζεται προκειμένου να φωτιστούν όλες οι άγνωστες πτυχές της υπόθεσης, ενώ από τους τρεις συλληφθέντες προφυλακίστηκε μόνο το άτομο που φέρεται να τηλεφωνούσε στα θύματα και να τα εκβίαζε με τη σωματική ακεραιότητα τόσο των ίδιων όσο και των παιδιών τους, προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα.

«Ο πελάτης μου δεν είχε καμία συμμετοχή στις πράξεις που του καταλόγισαν. Η ανάκριση συνεχίζεται. Δεν είχε καμία γνώση για τα περιστατικά. Του επιβλήθηκε τυπικά ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης από τη χώρα έως ότου ολοκληρωθεί η ανάκριση», λέει ο δικηγόρος του Αλεξάνδρου Γερολυμάτου, Λάμπρος Μπρέανος.

O πατέρας του Γιώργος Γερολυμάτος μίλησε σε δημοσιογράφο από το “Πρώτο Θέμα” κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του:

«Αυτή τη στιγμή ο γιος μου είναι ήδη στον ανακριτή και πιστεύω ότι είναι άδικα μπλεγμένος και θα ξεκαθαριστεί το τοπίο. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Είναι μια υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση με το χαρακτήρα του γιου μου. Ο γιος μου είναι παντρεμένος και έχει γυμναστήριο όπου εκεί μέσα πηγαίνουν διάφοροι και γυμνάζονται ακόμα και μπράβοι». Είπε και συνέχισε:

«Στον πεθερό του γιου μου χρωστούσαν κάποια χρήματα και εκείνος γνώρισε έναν μπράβο μέσα από το γυμναστήριο του παιδιού μου και του είπε:”επειδή είναι κάποιος που μου χρωστάει λεφτά δεν πας να τον εκφοβίσεις να μας δώσει κανένα χιλιάρικο “.Κάτι τέτοιο έγινε και έχει γίνει ολόκληρο φούσκωμα. Και αυτός ο μπράβος αντί να πάει να του πει δώσε κανένα χιλιάρικο στον άνθρωπο που τα χρωστάς , πήγε και του έκαψε το αυτοκίνητο .Και έγινε χαμός. Έτσι έχουν γίνει τα πράγματα. Εγώ είμαι 45 χρόνια τραγουδιστής και το μοναδικό πράγμα που κράτησα είναι η αξιοπρέπειά μου και το όνομά μου να είναι καθαρό το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό. Τον ξέρω πολύ καλά το γιο μου γιατί εγώ μεγάλωσα μέσα στις πουτάνες, στους ναρκομανείς, τους δολοφόνους και πέρασα αλώβητος από όλα αυτά και δεν είναι δυνατόν να μην ξέρω το γιο μου που είναι από το πρώτο μου γάμο. Είναι μια υπόθεση που θα ξεκαθαριστεί γρήγορα».

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner