Ηράκλειο Κρήτης: Χτύπησε σταθμευμένο αυτοκίνητο και τραυμάτισε σοβαρά βρέφος – Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ο πατέρας του βρέφους ανέβασε το επίμαχο βίντεο στο facebook και δίνει αμοιβή για πληροφορίες. Στο νοσοκομείο το βρέφος που τραυματίστηκε.

Αμοιβή προσφέρεται σε όποιον γνωρίζει τον αριθμό κυκλοφορίας του ασημί οχήματος της φωτογραφίας που φέρεται να ευθύνεται για σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό βρέφους αλλά και ενός τετράποδου που βρίσκονταν μέσα στο λευκό όχημα. Συγκεκριμένα, το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στις 15.30, στην οδό Μάχης Κρήτης. To βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και ανέβηκαν στο facebook.

Όπως βλέπουμε το ασημί αυτοκίνητο πλησιάζει το λευκό που είναι ακινητοποιημένο. Το χτυπάει στο πίσω μέρος, με τον οδηγό να επιταχύνει και να χάνεται από την περιοχή.

Στην ανάρτησή του στο facebook, ο οδηγός που δίνει την αμοιβή γράφει: ‘‘οδός Μάχης Κρήτης, 16-12-16, 15,30 τρακάρισμα με εγκαταλείψη από το ασημί όχημα. Σοβαρός τραυματισμός βρέφους και ζώου που βρίσκονταν μέσα στο άσπρο όχημα. Ζητείται αριθμός κυκλοφορίας του ασημί οχήματος, δίνεται αμοιβή”.

Σε περίπτωση που γνωρίζετε ή αναγνωρίζετε το συγκεκριμένο όχημα, παρακαλούμε καλέστε την Αστυνομία.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner