Αυτοκτονία βαρυποινήτη στην Ομόνοια – “Δεν ξαναπάω φυλακή, προτιμώ να αυτοκτονήσω”! Το σημείωμα του

Για καθαρή αυτοκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του βαρυποινίτη,..
Αλεξάνδρου Θεοφίλου. Ο άνδρας αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς και τραυμάτισε -ευτυχώς ελαφρά- έναν, πριν δώσει τέλος στη ζωή του στην πλατεία Θεάτρου.
Στο συμπέρασμα του ιατροδικαστή, άλλωστε, συμβάλλει και η εξέταση για ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του, που έγινε και βγήκε θετική. Οι τελευταίες εξελίξεις, όμως, έχουν να κάνουν και με ένα σημείωμα που είχε γράψει ο άνδρας.

“Καλύτερα να αυτοκτονήσω”
Επάνω στον άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, βρέθηκε ένα σημείωμα για τους γονείς του που έγραφε: “Δεν θα ξαναπάω φυλακή προτιμώ να αυτοκτονήσω”.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί μέσω του κινητού του αυτόχειρα αναζητούν τα άτομα με τα οποία έρχονταν σε επαφή, ενώ θεωρούν δεδομένη την εμπλοκή του σε διακίνηση ναρκωτικών.

Παλιότερα ο ίδιος είχε πρωτοστατήσει στης φυλακές της Κέρκυρας, μαζί με γνωστό αντιεξουσιαστή, σε διαμαρτυρία για έγκλειστο μέλος της ΣΠΦ, όσον αφορά στην αποφυλάκισή του.

Το χρονικό της τραγωδίας
Αναστατωμένοι κάτοικοι και περαστικοί προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί, μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών στην Ομόνοια μεταξύ ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και ενός άνδρα, περίπου στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner