Σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών οι Λίβυοι που αφόπλισαν τον μεθυσμένο Ειδικό Φρουρό

Σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, είναι οι δύο Λίβυοι υπήκοοι, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον Ειδικό Φρουρό, που συνελήφθη στην πλατεία Κεραμικού, όπως ενημερώνει με νεότερο δελτίο Τύπου το υπουργείο Προστασίας του πολίτη.

Αναλυτικότερα, δικογραφία σε βάρος 26χρονου Ειδικού Φρουρού, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, έπειτα από τη σύλληψή του από άνδρες της Άμεσης Δράσης χθες τα ξημερώματα στην πλατεία Κεραμικού.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Ειδικός Φρουρός, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας και υπό την επήρεια αλκοόλ, πλησίασε δύο νεαρούς, υπηκόους Λιβύης και απαίτησε να τον ακολουθήσει ο ένας απ’ αυτούς, ενώ στην άρνησή του, τον απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο, αλλά στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα ως σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε να διενεργηθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner