Εξάρχεια: Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε 150 βόμβες μολότοφ (βίντεο)

Η έντονη μυρωδιά βενζίνης οδήγησε στο να ανακαλυφθούν περίπου 150 βόμβες μολότοφ σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια.

Οι βόμβες ήταν τοποθετημένες μέσα σε καφάσια και σε μια βαλίτσα και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν θα χρησιμοποιούνταν κατά τη διάρκεια επεισοδίων γύρω από το Πολυτεχνείο, πιθανότατα μετά τις πορείες μνήμης για την δολοφονία του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου.

Ο εντοπισμός έγινε όταν ένοικοι των διπλανών σπιτιών ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ότι το οίκημα ανέδιδε πολύ έντονη μυρωδιά βενζίνης. Μόλις οι πυροσβέστες μπήκαν στο εγκαταλειμμένο κτίριο εντόπισαν αρχικά ένα καφάσι γεμάτο με βόμβες μολότοφ ενώ ερευνώντας το εσωτερικό του κτιρίου βρήκαν και μια βαλίτσα, που περιείχε και άλλες «έτοιμες» βόμβες μολότοφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας για την 6η Δεκέμβρη, θα χρησιμοποιηθούν περίπου 3.000 αστυνομικοί. Οι εντολές περιλαμβάνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε αστυνομικά τμήματα, ενώ έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες για έντονα μέτρα αυτοπροστασίας των αστυνομικών που πραγματοποιούν περιπολίες.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner