Τα παλικάρια της ΔΙ.ΑΣ. Ελευσίνας έβγαλαν “λαβράκι”… 90 κιλών

Δύο αστυφύλακες και δύο Ειδικοί Φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ 513-1, ενώ εκτελούσαν υπηρεσία περιπολίας στον τομέα της Ελευσίνας κατά το ωράριο 13.00-19.00, δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο κατάφεραν να εντοπίσουν ύποπτο λευκό όχημα τύπου βαν, το οποίο αναζητείτο από το κέντρο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, στην αερογέφυρα της Ελευσίνας εντόπισαν το εν λόγω όχημα. Το ακινητοποίησαν και έπειτα από έλεγχο, ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν 90 κιλά χασίς σε συσκευασίες του ενός κιλού. Ο οδηγός, αλβανικής υπηκοότητας, συνελήφθη.

Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια τόσο για την αυξημένη παρατηρητικότητά τους όσο και για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητά τους, τονώνοντας έτσι το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Πέρα από την μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που οφείλεται στην οξυδέρκειά τους, αξίζει να να γίνει ειδική μνεία στη διοικήτρια του Α.Τ. Ελευσίνας, Ευσαία Ρεφειάδου. Κι αυτό καθώς στην ευρύτερη περιοχή δουλεύει με ζήλο και πάθος και έχει μέχρι σήμερα φέρει εις πέρας πάρα πολλές υποθέσεις, εξασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου της περιοχής, που νιώθει ασφαλής στα χέρια της διοίκησής της.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner