Πήγαν για ελεύθερο κάμπινγκ και κατέληξαν στο τμήμα

Πήγαν για κάμπινγκ αλλά κατέληξαν στο Αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου. Ο λόγος για 9 άτομα που κατασκήνωσαν σε περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουρταλιώτικο Φαράγγι και Λίμνη Πρέβελη.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Μάλιστα στην κατοχή μιας 45χρονης γυναίκας βρέθηκαν, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, ναρκωτικές ουσίες.

Στο πλαίσιο, στοχευμένων ελέγχων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές, πραγματοποιήθηκε, σήμερα (09.07.2016) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην προστατευόμενη τουριστική περιοχή Κουρταλιώτικο Φαράγγι και Λίμνη Πρέβελη του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Η συγκεκριμένη περιοχή, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένη ως περιοχή, ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν εννέα άτομα, ηλικίας από 21 έως 45 ετών και συγκεκριμένα 8 Έλληνες (5 άνδρες και 3 γυναίκες) και 27χρονη από το Ισραήλ, διότι είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε χώρο ενταγμένο στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένο ως περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Επιπλέον, σε βάρος 45χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μοκροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Το προανακριτικό έργο διενεργείται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λάμπης.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner