Αστυνομικός γράφει: “Ελεημοσύνη μας δίνετε; Μήπως μας περνάτε για σκλάβους;”

Υπηρετούμε την πατρίδα 20 ώρες μακριά από την βάση μας για να διαχειριστούμε τις απρόβλεπτες μεταναστευτικές ροές.
Κι εσείς:
Εκδίδεται διαταγή την Παρασκευή 24.06.2016 το απόγευμα, το Σάββατο 25.06.2016 τελειώνει η δίμηνη απόσπασή μας κι εσείς θα μας αναγκάσετε με το ζόρι να μείνουμε μέχρι την 30.06.2016 και μετά από 01.07.2016 έως 31.08.2016 οι δυνάμεις της επιχείρησης για το Αιγαίο πέλαγος για τη συγκεκριμένη επιχείρηση μειώνονται από 174 σε 70.
Όχι κύριοι μπορεί η δημοσιονομική ύφεση και κοινωνική κρίση να μας επηρέασε όλους, ΑΛΛΆ τα ακριτικά νησιά που επλήγησαν από τις εισερχόμενες ροές δεν είναι θέση διπλωματικού ακόλουθου στη Νέα Υόρκη, οταν καν στερούνται των απαραίτητων ιατρικών βοηθειών. Και πάνω από όλα έχουμε ανάγκη την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη μεταξύ μας κι οχι φιλοδώρημα 4 ημερών. Οι συνεργάτες και συνάδελφοι αστυνομικοί έχουν εκδωσει εισιτηρια για να αναχωρήσουν.

-Δεν είμαστε ρομπότ.
-Δεν ειμαστε σκλάβοι ή τουλάχιστον δεν καταντήσαμε ακόμη.

Οσο για τα hot spot τείνουν να καταντησουν από δομές φιλοξενίας, τσαντήρια οπου ο ρόλος μας ειναι πληρως διακοσμητικός. Δώστε μας εντολη για προστασία των συνόρων ή αποδεσμεύστε μας απο το δυσβάστακτο εργο να βλέπουμε τις Θερμοπύλες των συνόρων να γινονται απλά πύλες οπου και η σημαία σε ελληνικό εδαφος τείνει να ενοχλεί.
Συλλογάται καλά όποιος συλλογάται ελευθερα για μια Αστυνομία πραγματικά που θα συμπορεύεται με την Κοινωνία.

Λέρος, 25.06.2016
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας
Αρχιφύλακας (Α.Υ.)

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner