ΣΟΚ στα Μέγαρα: Κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στη θεία του που έκοψε τις φλέβες της

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε περίπου στις 13:30 το μεσημέρι στα Μέγαρα. Ένα τετράχρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στην 45χρονη θεία του. Η γυναίκα φέρεται να έπνιξε το ανήλικο κορίτσι και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της στα χέρια και τα πόδια με ένα ψαλίδι, ενώ είχε προσπαθήσει να κόψει και το λαιμό της. Όμως, όλα ακόμα είναι ανοικτά.

Ο άνθρωπος που αντίκρισε πρώτος το αποτρόπαιο θέαμα ήταν ο σύζυγος της 45χρονης γυναίκας, που βρήκε το παιδί στραγγαλισμένο και μέσα στα αίματα στο κρεββατάκι του και τη σύζυγό του, στο πάτωμα κάτω από το κρεβάτι, μέσα στα αίματα.

Οι γονείς του παιδιού είναι τοξικομανείς, εξαρτημένοι από την ηρωίνη και είχαν αφήσει το 4χρονο κοριτσάκι τους στη γιαγιά του παιδιού, τη μητέρα της μαμάς του μικρού παιδιού. Η γιαγιά του 4χρονου σύμφωνα με πληροφορίες έχει προβλήματα υγείας και έτσι ζήτησε από τη 45χρονη αδερφή της να κρατήσει το παιδί.

Ο σύζυγος της 45χρονης γυναίκας είναι οδηγός και όταν το μεσημέρι επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά, ρώτησε τα δυο παιδιά τους (ηλικίας περίπου 18 και 20 ετών) που ήταν η μητέρα τους. Εκείνα τότε του είπαν πως είχε πάει στο σπίτι της αδερφής της για να κρατήσει το 4χρονο κοριτσάκι και πως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Έτσι, αποφάσισε να πάει στο σπίτι της κουνιάδας του για να βρει τη γυναίκα του. Και εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με την τραγωδία. Βρήκε το παιδί νεκρό στο κρεββάτι του και στο πάτωμα, τη γυναίκα του με σπασμούς μέσα στα αίματα. Είχε κόψει τις φλέβες της στα χέρια και τα πόδια της, ενώ είχε προσπαθήσει να κόψει και το λαιμό της.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι ώθησε τη γυναίκα να πνίξει το 4χρονο κοριτσάκι. Δεν αποκλείεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η 45χρονη έχει μεταφερθεί στο Θριάσειο νοσοκομείο.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner