37χρονος είχε στο σπίτι του γλάστρες με 288 δενδρύλλια κάνναβης

«Εργαστήριο» υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης εντοπίστηκε σε σπίτι στην Κατερίνη έπειτα από ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 37χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Χθες το βράδυ, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ο 37χρονος σε περιοχή της Πιερίας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του σε περιοχή της Κατερίνης, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση «εργαστηρίου» υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, όπου καλλιεργούσε συνολικά 36 γλάστρες με 288 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

k2

Επίσης κατασχέθηκε ο ειδικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια της κάνναβης, που αποτελούνταν από: τρεις ειδικούς λαμπτήρες, έναν σωλήνα αλουμινίου ενσωματωμένο με ηλεκτρικό μοτέρ εξαεριστήρα για την εισαγωγή αέρα στο χώρο της καλλιέργειας, ένα θερμαντικό σώμα και μία συσκευή για την μέτρηση της θερμοκρασίας του χώματος.

k1

Στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα: δύο συσκευασίες που περιείχαν 46,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία συσκευασία που περιείχε αναμεμειγμένη κάνναβη με καπνό, συνολικού βάρους 16,6 γραμμαρίων και αποξηραμένα παραισθησιογόνα μανιτάρια βάρους 59 γραμμαρίων.

k3

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκατοστών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner