Πού στρέφονται οι έρευνες για τον ναυτικό που βρέθηκε στον καταψύκτη

Όλα τα σενάρια εξετάζει η αστυνομία αναφορικά με τον τρόπο θανάτου του 65χρονου συνταξιούχου που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα, βασιζόμενη και στα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από ασφυξία, αφού ο δράστης ή οι δράστες είχαν κλείσει το στόμα και τη μύτη του με μονωτική ταινία, ενώ είχαν τοποθετήσει από πάνω και σακούλα. Με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων αναμένεται να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον σκότωσε η 45χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα παιδί, και να τον έβαλε στη συνέχεια στον καταψύκτη. Αλλωστε, όπως υποστηρίζουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, η 45χρονη είναι εύσωμη, ενώ το θύμα ήταν μικροκαμωμένο και θα μπορούσε να τον βάλει μόνη της στον καταψύκτη. Πάντως, μέχρι στιγμής, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ωστόσο εξετάζεται και η πιθανότητα της ύπαρξης συνεργού αλλά και το ενδεχόμενο ο ναυτικός να μεταφέρθηκε στον καταψύκτη όντας ακόμη ζωντανός.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, ενώ υπάρχει «ανοιχτή γραμμή» με την Ιντερπόλ για τον εντοπισμό της υπηκόου Βουλγαρίας και του 27χρονου γιου από τον πρώτο γάμο της.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner