Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 29χρονου καθηγητή, βιαστή του 9χρονου αγοριού

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα την 1-11-2017 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο τέταρτο έτος της ηλικίας του, σε ασέλγεια υπό την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης της από πρόσωπο που παραδίδει μαθήματα στον ανήλικο, κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα και της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας του.

Ο κατηγορούμενος παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στο 9χρονο αγόρι. Κατά την διάρκεια μαθήματος όμως άρχισε να τον παρενοχλεί σεξουαλικά και να προχωρά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετά μαθήματα, μέχρι που ο 9χρονος μίλησε στην μητέρα του και έτσι ο καθηγητής συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΒΟΥΤΥΡΙΤΣΑ Ιωάννη του Παναγιώτη και της Ερμιόνης, γεννηθέντα στις 6-11-1988 στο Μαρούσι Αττικής

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner