Αυτοί είναι οι δυο Αλβανοί δολοφόνοι του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (φωτογραφίες)

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν από την αστυνομία στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του δολοφόνου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου καθώς και του συνεργού του, ο οποίος αναζητείται.

Πρόκειται για:
• τον συλληφθέντα (επ.) Ibrahim ή Brahimaj ή Brahimas ή Kastriot (όν.) Lavdimir ή Mikela ή Ibrahim του Koron ή Courdreti και της Daladushe ή Talandousi ή Taradushe ή Henrime, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.• και τον μη συλληφθέντα (επ.) Mata (όν.) Aleksandros ή Eno ή Aleksandro του Πετράκη ή Petrakhs ή Petraq και της Βασιλικής ή Basilikh ή Vasiliki , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία.


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση από κοινού, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας μέχρι 1-5-2018, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω εγκλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476911 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. 

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner