Εξιχνιάστηκαν κλοπή φορτηγού και κλοπή από επιχείρηση στις Σέρρες – Αλβανός ο δράστης

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν κλοπή φορτηγού και κλοπή-διάρρηξη από επιχείρηση, που έγιναν τα ξημερώματα της 13 Οκτωβρίου 2017 σε περιοχές των Σερρών.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 34χρονος αρχικά αφαίρεσε Ι.Χ.Φ. όχημα από περιοχή των Σερρών και στη συνέχεια διέρρηξε επιχείρηση σε άλλη περιοχή των Σερρών και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα αξίας περίπου 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του 63χρονου ιδιοκτήτη.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Σερρών εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή των Σερρών, το κλεμμένο φορτηγό έμφορτο με τα κλοπιμαία, τα οποία και αποδόθηκαν.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, παραβίαση περιορισμών διαμονής και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner