Όλο το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο – Έτσι έσφαξε η μητέρα τη κόρη – Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.;

Η βαριά φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε η μητέρα φαίνεται να είναι ο λόγος της επίθεσης στην κόρη της.

Λίμνες αίματος σε όλο το σπίτι, μέχρι το γκαράζ, αλλά και δυο μαχαίρια βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο, όπου μια 51χρονη μητέρα σκότωσε την κόρη της, αφαιρώντας της τη ζωή σε ηλικία 17 ετών, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα στοιχεία της αυτοψίας των ανδρών της Αστυνομίας δείχνουν πως η έφηβη πάλεψε προσπαθώντας να ξεφύγει από τη μητέρα της. Η σορός της φέρει πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και το σώμα, αλλά και αμυντικά τραύματα στα χέρια, που μαρτυρούν την προσπάθειά της να αποτρέψει τα χτυπήματα που δεχόταν από τη μητέρα της. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δυο μαχαίρια.

Τα σημάδια από το αίμα δείχνουν πως μητέρα και κόρη «πάλεψαν» σχεδόν σε όλο το σπίτι και κατέληξαν στο γκαράζ, όπου η 51χρονη κατάφερε τα μοιραία χτυπήματα στο τέκνο της και στη συνέχεια έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό της βάζοντας τέλος στη ζωή της. Η γυναίκα, το τελευταίο διάστημα, έπασχε από σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές και βρισκόταν υπό βαριά φαρμακευτική αγωγή. Κάτι που μαρτυρούν και τα σκευάσματα που βρέθηκαν στο σπίτι.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha, το κλιμάκιο που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας θα καλέσει και τον ψυχίατρο που παρακολουθούσε την 51χρονη να καταθέσει.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς ο σύζυγος, κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές και τότε η γυναίκα του κλείδωσε την πόρτα. Στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν κατάφερε να βγει, αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα, καθώς μάνα και κόρη ήταν νεκρές.

Ο τραγικός πατέρας δήλωσε επίσης στους αστυνομικούς, πως η σύζυγός του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 17χρονη μαθήτρια λυκείου:

Ανατροπή στην οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία εξετάζει ένα σενάριο που μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο, όταν μια 51χρονη γυναίκα αφού κλείδωσε τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους, στη συνέχεια σκότωσε την 17χρονη κόρη τους και μετά αυτοκτόνησε.
Στο σώμα της 17χρονης βρέθηκαν αμυντικά τραύματα και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η νεαρή κοπέλα να είδε την μητέρα της να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και να προσπάθησε να την αποτρέψει.

 

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner