Δείτε τη μοιραία γυναίκα του φονικού στο Μοσχάτο [photo]

Αυτή είναι η γυναίκα για την οποία έγινε το φονικό στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτοόπου ο δράστης Παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης πυροβόλησε και σκότωσε τον Μάριο Λουκόπουλο, πρώην σύζυγος της 40χρονης και ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης διατηρούσε δεσμό με την εν διαστάσει σύζυγο του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου, Κατερίνα, μητέρα δύο παιδιών.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Μοσχάτο στο πρακτορείο ΟΠΑΠ στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος όταν ο ιδιοκτήτης και παραολυμπιανίκης Β.Τ. είχε έντονη λογομαχία με τον 47χρονο υπάλληλό του και μετά από λίγα λεπτά ακούστηκε πυροβολισμός. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Οταν έφτασαν στο σημείο περιπολικά στο πρακτορείο ήταν κατεβασμένα τα ρολά.

Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα και εντόπισαν ένα άνδρα νεκρό, ο οποίος είχε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Αμέσως η αστυνομία ξεκίνησε την αναζήτηση του ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ,γνωρίζοντας πως πρόκειται για γνωστό παραολυμπιονίκη της κολύμβησης. Μετά από λίγα λεπτά τον εντόπισαν και εκείνος ομολόγησε πως πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο υπάλληλό του. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται για το πως έφτασε τελικά ο 39χρονος παραολυμπιονίκης να δολοφονήσει τον 47χρονο.

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

υπάρχουν...

banner